سبد خرید شما خالی است!
سابقه:
لیتوگرافی رامتین در سال 1378 توسط آقای رامتین اصغرپور تاسیس گردید و پس از موفقیت در زمینه پیش از چاپ و لیتوگرافی این مجموعه تصمیم به تاسیس چاپخانه گرفت و در سال 1389 توسط آقای رامتین اصغرپور این مجموعه تحت نام چاپ رامتین فعالیت خود را در زمینه چاپ آغاز کرد و این فعالیت تا به امروز ادامه دارد و سایت باماچاپ ارائه دهنده خدمات لیتوگرافی رامتین و چاپ رامتین در فضای وب می باشد.
درباره ما:
یکی از سوالاتی که بسیاری از افرادی که تازه می خواهند وارد دنیای چاپ و چاپخانه شوند می پرسند،این است که خصوصیات یک چاپخانه معتبر چیست؟! برای معرفی خود در ابتدا به ویژگی هایی که یک چاپخانه را از سایر رقبای خود متمایز می سازد می پردازیم.
شاید اولین چیزی که به ذهن شما درباره ویژگی های یک چاپخانه معتبر می آید قدمت و سابقه آن است.تجربه یکی از مهم ترین ویژگی هایی می باشد که نمی توان با پرداخت هزینه آن را به دست آورد.در ایران به این صورت است که کسب و کار هایی که معمولا زودتر شروع کرده اند و قدمت بیشتری دارند از تجربه بیشتری برخوردار هستند.در نتیجه میان مردم از محبوبیت بیشری برخوردار هستند، که البته استثنا هم وجود دارد.قدمت، تجربه و سابقه از مهم ترین معیارهایی است که افراد برای انتخاب یک چاپخانه آن را در نظر می گیرند.این عوامل علاوه بر اعتماد، توانایی معتبر کردن یک برند را هم دارند.در حالت کلی کسب و کارهایی که از قدمت بیشتری برخوردار هستند دارای اعتبار بیشتری هم هستند.هنگامی که شما برای سفارش محصولات چاپی خود به دنبال یک چاپخانه می گردید، معمولا به مراکزی اعتماد می کنید که قدمت مناسبی داشته باشند.اما توجه داشته باشید که در هر شرایطی نباید به سابقه اتکا کنید و به انجام تحقیق بپردازید. توجه کنید که برای مطلع شدن از اعتبار و قدمت یک چاپخانه نباید فقط به گفته ها اکتفا کنید و باید مدرک و گواهی اصالت نامه آن را مشاهده کنید.
سومین موضوعی که در انتخاب یک چاپخانه خوب مورد توجه افراد قرار می گیرد ، هزینه است.هزینه یکی از مهم ترین فاکتور هایی است که می تواند به صورت کامل نظر مشتری را عوض کند.هزینه چاپ باید به صورت کاملا دقیق محاسبه شود و هیچ نکته ای از یاد رفته نباشد ، برخی از محصولات نسبت به سایر محصولات هزینه های متفاوتی دارند.هنگامی که یک چاپخانه را انتخاب می کنید باید به هزینه محصولات آن کاملا توجه کنید که خیال خود را راحت کنید.توجه داشته باشید که قیمت محصولات چاپی به عوامل مختلفی بستگی دارد، که به آن می پردازیم :
دستگاه چاپ
تعداد چاپ
کیفیت چاپ
جنس و مواد اولیه محصول
اجرت چاپگر
زمان تحویل
عوامل بالا می تواند در هزینه یک محصول تغییراتی را اعمال کنند که التبه از این بیشتر هم است که می توانید با تماس با مشاوران ما از آن با خبر شوید.
چهارمین نکته ای که در انتخاب یک چاپخانه اهمیت بسیاری دارد برخورد است.برخورد مدیر شرکت، پرسنل، منشی چه در پشت تلفن و یا چه به صورت حضوری می تواند از تاثیرگذار ترین نکاتی باشد که همیشه به ذهن مشتری می ماند.
اگر بهترین چاپخانه را در اختیار داشته باشید با بروز ترین امکانات و بهترین کیفیت و اعتبار و تشکیلات فقط کافی است که برخورد مناسبی با مشتری خود نداشته باشید تا تمام ویژگی های خود را زیر پا بگذارید. برخورد مناسب با مشتری اولین چیزی است که به ذهن مشتری می ماند.اگر بتوانید رفتار مناسبی را با مشتریان خود داشته باشید به راحتی می توانید از مشتریان خود مشتری بگیرید.
آخرین و از بزرگ ترین معیار های یک چاپخانه مناسب برای شما سرعت چاپ آن است.سرعت می تواند از مهم ترین نکاتی باشد که همه به آن علاقه خاصی دارند ، برای چاپ هر محصول در یک چاپخانه یک زمان مشخصی اعلام می شود.متناسب با نوع و تیراژ مصحول می توان زمان کمتر و یا بیشتری نیاز داشته باشد.برای اینکه بتوانید رضایت مشتری را به دست بیارید باید خوش قول باشید و محصول خود را در زمانی که به آن به توافق رسیدید به مشتری خود تحویل بدید.
امیدواریم که از مقاله خصوصیات یک چاپخانه لذت برده باشید ، برای سفارش چاپ محصولات خود از "باماچاپ" همین حالا اقدام کنید.
تمام آنچه که باید درباره فرایند چاپ دانست
در حال حاضر بسیار گفته و شنیده میشود که موفقیت بسیاری از کسب و کارها تا حدود زیادی به صنعت چاپ وابسته است. دلیل اصلی این گفته هم اینطور عنوان میشود که صنعت چاپ تأثیر غیرقابل انکاری در حوزۀ تبلیغات و بازاریابی و به تبع آن در کسب و کارهای مختلف دارد. چاپ به روشهای مختلفی از جمله افست و دیجیتال که از پرکاربردترین این روشهاست انجام میگیرد. اما آنچه که کاملاً روشن است این مسئله است که به طور کلی فرآیند چاپ جدای از اینکه چاپ به چه روشی انجام گیرد، دارای مراحل مشخصی است. البته باید این نکته را به خاطر داشت که هر چه صنعت چاپ به سمت دیجیتالی شدن حرکت کرده است، برخی از مراحل فرآیند چاپ کمرنگتر و یا به طور کلی حذف شدهاند؛ که خود این امر اثرات مثبتی بر افزایش سرعت کار و کاهش هزینهها داشته است. با وجود همۀ این مسائل چاپ به هر روشی که انجام شود و مراحل آن با هر شکل، قاعده و سرعتی که برنامهریزی شده باشند، اصل مهم این است که به درستی و با دقت تمام و توسط یک تیم کاملاً حرفهای انجام پذیرد. در همین زمینه در مقالۀ پیش رو سعی شده است که برای آشنایی هر چه بیشتر با فرآیند چاپ و مراحل آن به خصوص در چاپ افست و دیجیتال، به طور مختصر به این موارد بپردازد.
روند انجام فرآیند چاپ
سادهترین اشکال چاپ از صدها سال پیش وجود داشتهاند، اما امروزه چندین نوع چاپ متفاوت با فرآیندهای متفاوت وجود دارد که به لطف پیشرفت فناوری بسیار سادهتر و سریعتر از گذشته انجام میشوند. چاپهای گوناگون در فرآیندهای متفاوت از هم و با دستگاهها و تجهیزات خاص و برای مقاصد مختلفی به کار میروند، اما به طور کلی فرآیند چاپ شامل سه مرحلۀ کلی است که در ادامه آمدهاند.
مراحل فرآیند چاپ
مراحل پیش از چاپ:
این مراحل که نخستین گام در فرآیند چاپ به حساب میآید، به اصطلاح در صنعت چاپ و نشر به کلیۀ رویهها و مراحلی اطلاق میشود که بین خلق یک طرح کلی برای چاپ و چاپ نهایی رخ میدهند. به عبارت دیگر این مرحله از چاپ شامل همۀ بخشها و روندهای پیش از چاپ و انتقال طرحهای مورد نظر بر روی سطوح چاپی مختلفی است که برای کار انتخاب شدهاند. اما مرحلۀ پیش از چاپ نیز به مراحل فرعی دیگری تقسیم می شود:
مرحلۀ طراحی: این بخش از کار فرآیند چاپ معمولاً توسط طراحان و گرافیستها و با استفاده از نرمافزارهای تخصصی ادوبی همچون فتوشاپ، ایلاستریتور و غیره انجام میشود. فعالیت اصلی آنها این است که تصاویر، متنها و طرحهای گرافیکی مختلف را بنا به درخواست مشتریان و براساس نوع کار که میتواند ساده یا پیچیده باشد با هم ترکیب میکنند. در نهایت خروجی این قسمت باید طراحی با کیفیت یک فایل چاپی باشد.
مرحلۀ آمادهسازی: این قسمت از فرآیند چاپ هم ممکن است توسط طراحان و متخصصان این امر انجام پذیرد که غالباً شامل تعیین و جدا کردن رنگهای مورد نیاز و در کل تنظیم و آماده کردن فایل اصلی برای فرستادن به چاپخانه میباشد.
مرحلۀ انتخاب نوع رابط چاپ: در برخی روشهای چاپ رابط مخصوصی به کار گرفته میشود، به عنوان مثال در چاپ افست زینک مورد استفاده قرار میگیرد. در این بخش از فرآیند چاپ باید زینک، فیلم و … به دقت کنترل شوند، چرا که از مهمترین مراحل پیش از چاپ است.
مرحلۀ چاپ:
در این مرحله از فرآیند چاپ تمامی خدمات چاپی چه به صورت افست باشد، چه دیجیتال انجام میپذیرد. در واقع اصلیترین مرحلۀ چاپ همین است و در آن فایلهای طراحی شده در مرحلۀ قبل از طریق رابطهای چاپ به سطوح چاپی مورد نظر انتقال مییابند. در شیوۀ چاپ مستقیم مانند چاپ دیجیتال این مرحله سرعت بیشتری دارد. این مرحله از کار چاپ بسته به نوع کار، حجم کار، نوع مادۀ چاپی، رنگهای انتخاب شده و نوع دستگاهها و تجهیزات مورد استفاده به شیوههای مختلفی انجام میگیرد.
مرحلۀ پس از چاپ:
این مرحله از فرآیند چاپ که به عنوان بخش نهایی تکمیلی کار چاپ است، بنا بر روش و نوع کار خود از بخشهای جزئیتری تشکیل شده است. یعنی در این مرحله است که روکشهایی همچون سلفون، یو وی و غیره برای کار استفاده میشود و یا در مورد کارهایی که نیاز به برش و تا کردنهای مخصوص است همگی در این مرحله انجام میگیرند. علاوه بر اینها صحافی کردن در شکلهای گوناگون آن و یا چسب زدن نیز مربوط به این مرحله میشوند.
مراحل فرآیند چاپ در روش افست
مرحلۀ پیش از چاپ: در چاپ افست به عنوان یکی از پرکاربردترین روشهای چاپ، این مرحله شامل:طراحی کردن سفارش که خود باید با توجه با نوع کار، چاپ و نوع رنگهایی که میتواند در این روش به کار رود انجام گیرد.
انتخاب مادۀ چاپی مورد نظر که براساس اینکه کار کارت ویزیت، کاتالوگ، پاکت، پوستر، بنر، ساک و غیره، باشد فرق میکند.از دیگر این بخشها میتوان به قالبسازی اشاره کرد که برای کارهایی که نیاز برش و تا کردن مخصوص دارند انجام میگیرد، که معمولاً به همراه طراحی کار این قسمتها هم طراحی میشوند.
مرحلۀ چاپ: روش کار در این بخش در فرآیند چاپ افست که لیتوگرافی نامیده میشود، به این ترتیب است که فایلهای طراحی شده و آمادۀ چاپ از طریق صفحات آلیاژی مخصوصی به نام زینک یا پلیت و با توجه به چهار رنگ اصلی چاپ یعنی زرد، مشکی، ارغوانی و آبی فیروزهای به سطوح چاپی انتخاب شده منتقل میشوند. در این قسمت باید به تعداد رنگ به کار رفته، زینکها آماده و به واحد چاپخانه فرستاده میشوند.
مرحلۀ پس از چاپ: این بخش از کار مثل فرآیند کلی شامل روکش کردن، برش و تا، چسب زدن و صحافی کردن میباشد.
مراحل فرآیند چاپ در روش دیجیتال
مرحلۀ پیش از چاپ: در چاپ دیجیتال نیز فرآیند چاپ با طراحی و تنظیم تصاویر و متنها و فایلهای دیجیتالی با کمک کامپیوتر آغاز میشود.
مرحلۀ چاپ: اصلیترین تفاوت چاپ افست و دیجیتال در این مرحله است که تقریباً اکثر بخشها در چاپ دیجیتال حذف شده و به همین دلیل است که چاپ دیجیتال با سرعت بیشتری انجام میگیرد. وظیفۀ این بخش این است که پس از هماهنگ کردن رنگها براساس اینکه چاپ دیجیتال با چه روشی انجام میگیرد یعنی لیزری، نوری، جوهرافشان، حرارتی و یا الکتروگرافی باشد دستگاه مخصوصی مورداستفاده قرار میگیرد. مثلاً در لیزری مارکرهای لیزری، در نوری شعاعهای نوری و یا در روش الکتروگرافی تونر و یا جوهرهای مخصوص برای انتقال فایل چاپی مورد استفاده قرار میگیرند.
مرحلۀ پس از چاپ: این بخش از کار چاپ دیجیتال نیز که شامل روکش، برش دادن و دستهبندی و صحافی کردن است، غالباً با سرعت بیشتری انجام میپذیرد.
چاپ خانه باماچاپ در تمام مراحل، قبل از چاپ، چاپ و پس از چاپ با ارائه خدمات زیر در خدمت شما عزیزان می باشد.