پشتیبانی و مشاوره: 66403111 - 021
0 item:
 x 

سبد خرید شما خالی است!

سلفون کشی

سلفون کشی حرارتی

سلفون بر روی کاغذ باعث دوام بیشتر یک کار چاپی و باعث پاره نشدن کاغذ به هنگام تا کردن می گردد مجموعه چاپ پویا امکان سلفون متالایز طلایی ، نقره ای ، مخملی ،سه بعدی ،سلفون طیفی و همچنین سلفون صدفی بر روی کار چاپی شما با توجه به سلیقه مشتری آماده اوائه خدمات به شما را دارد.دستگاه های سلفون کشی حرارتی این مجموعه تا ابعاد ۷۰ در ۱۰۰ را انجام می دهد و قابلیت انجام کار تا ۵۰۰۰ برگ در ساعت را داراست.

سلفون کشی چسبی

سلفون بر روی کاغذ باعث دوام بیشتر یک کار چاپی و باعث پاره نشدن کاغذ به هنگام تا کردن می گردد مجموعه چاپ پویا امکان سلفون متالایز طلایی ، نقره ای ، مخملی ،سه بعدی ،سلفون طیفی و همچنین سلفون صدفی بر روی کار چاپی شما با توجه به سلیقه مشتری آماده اوائه خدمات به شما را دارد.دستگاه های سلفون کشی چسبی (واتربیس) چامپیون این مجموعه تا ابعاد ۷۰ در ۱۰۰ را انجام می دهد و قابلیت انجام کار تا ۶۰۰۰ برگ در ساعت را داراست.

جعبه سازی

در صنعت چاپ و صحافی و لیتوگرافی، جعبه سازی از جمله مشاغلی است که زمینه کاری بسیار گسترده ای دارد. از قرن ها پیش که جعبه های چوبی و فلزی برای نگهداری لوازم گرانبها ساخته می شد، تا به امروز که بسیاری از کالاها و محصولات تولیدی را داخل جعبه گذاشته و به مشتری عرضه می کنند، می توان سیر تغییر و تحول این حرفه  را مشاهده کرد.

اگر بخواهیم  یک تعریف متفاوت و اصولی از جعبه سازی داشته باشیم؛ باید بگوییم که جعبه سازی در واقع یک حوزه شغلی است که مستقیماً با صنعت بسته بندی در ارتباط می باشد. بسته بندی که در اصطلاح جهانی به packaging  معروف است، یکی از صنایع بسیار قدرتمند در تمامی کشورها به حساب می آید.

بسته بندی

هر کالا تجاری نیاز به یک بسته بندی شاخص دارد. برای این کار متناسب با ماهیت هر محصول یک نوع متریال برای ساخت بسته ها انتخاب می شود. عمده طراحی بسته بندی در بخش جعبه سازی قابلیت اجرا و تولید انبوه را دارد.هر کدام از جعبه ها الگوی مشخصی برای ساخت دارند. در واقع اکثر طراحان بسته بندی از این الگوها کمک گرفته و طراحی خود را بر روی بخش های مختلف الگو انجام داده و برای ساخت به جعبه سازی ارسال می کنند.

مفتول

شناخته‌شده‌ترین و رایج‌ترین نوع صحافی که برای محصولات چاپی نظیر کاتالوگ و بروشور و یا جزوه کاربرد دارد، صحافی مفتول یا همان منگنه است. در این نوع صحافی صفحات داخلی چاپ شده پس از تا و ترتیب داخل هم قرار می‌گیرند و با دستگاه منگنه‌کُن به هم متصل می‌شوند و در مرحله آخر کاتالوگ برش می‌خورد. منگنه در دو نوع تخت و لوپ ارائه می‌شود که به جز شکل ظاهری آن‌ها، در مراحل کار و تعداد صفحات با هم تفاوتی ندارند.منگنه تخت یا مفتول تخت همان منگنه متداولی است که استفاده از آن در ادارات و منازل و دفاتر رایج است. اما مفتول یا منگنه لوپ به شکل یک نیم‌دایره یا حلقه است که ظاهر کار را فانتزی و زیباتر کرده و همچنین باعث قرارگیری راحت و آسان داخل زونکن و کاتالوگ می‌شود. به طور کلی در صحافی مفتول یا منگنه برای جلد، عطفی در نظر گرفته نمی‌شود، زیرا این روش برای تعداد صفحات کمتر از صحافی ته‌چسب کاربرد دارد. تعداد صفحاتی که می‌توان در این روش صحافی نمود بستگی کامل به ضخامت کاغذ دارد. به طور مثال در کاتالوگی که ضخامت چاپ کاغذ در آن 300 گرم فرض شده است تعداد صفحات آن نمی‌تواند بیشتر از 24 صفحه باشد چرا که در استحکام منگنه و برش، کار دچار مشکل می‌شود.می‌توان گفت در این روش، مزایایی چون سرعت بالا، هزینه پایین و قابل دسترس بودن و زیبایی نسبت به پانچ و فنر، باعث شده که بیشترین استفاده را داشته باشد.

صحافی ته‌چسب (چسب گرم و سرد)

در صحافی ته‌چسب (Perfect Binding) که به معنی استفاده از چسب برای جلد کردن صفحات می‌باشد، فرم‌های آماده شده صفحات بر روی هم قرار گرفته و از سمت عطف با چسب به جلد چسبیده می‌شوند. این

نوع صحافی اصولا در دو نوع وجود دارد:

صحافی با چسب گرم و صحافی با چسب PUR (پلی اورتان) که چسب سرد هم نامیده می‌شود. البته هر دو روش بسیار باکیفیت و مقاوم و بادوام هستند.  

صحافی چسب سرد:

در این نوع صحافی از چسب پلی اورتان(PUR) که بسیار قدرتمند است استفاده می‌شود. صحافی چسب سرد کیفیت و استحکام بالایی دارد، سه تا چهار برابر محکم‌تر از چسب گرم بوده و بدون ایجاد هرگونه مشکلی می‌تواند به ‌راحتی با انواع مرکب و روکش به کار برود. این نوع غالبا برای کتاب‌های با جلد سخت (گالینگور) نظیر کتب نفیس و سررسیدها استفاده می‌شود. این نوع چسب تنها به خاطر استحکام بیشترش مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، بلکه چسب PUR به راحتی هنگام بازیافت از الیاف کاغذ جدا می‌شود. در صورتی‌که چسب گرم به راحتی قابل بازیافت نمی‌باشد.

صحافی چسب گرم :

این نوع که به آن صحافی حرارتی نیز می‌گویند، یکی از پرکاربردترین صحافی‌ها برای کتاب، مجلات، کاتالوگ‌ها و حتی برخی آلبوم‌ها و ژورنال‌ها به حساب می‌آید. در این روش، برگه‌های چاپ شده صفحات داخلی پس از تا و ترتیب داخل عطف جلد قرار گرفته، سپس با لایه نازکی از چسب جامد پلی وینیل استات؛ که داخل مخزن دستگاه حرارت دیده و به صورت مایع در می‌آید؛ به جلد می‌چسبد. صحافی چسب گرم روی کاغذهای روکش نشده و مات و همچنین عطف‌های عاری از مرکب بهتر نتیجه می‌دهد. در این نوع صحافی غالباً جلد با گرماژ بالاتری نسبت به صفحات داخلی در نظر گرفته می‌شود. صحافی چسب گرم برای محصولاتی با تعداد صفحات متوسط (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم) مناسب است. این نوع صحافی از استحکام و ماندگاری بالایی برخوردار است اما نوع کاغذ و تعداد صفحات در کیفیت آن تأثیر بسزایی دارد.

صحافی ته‌چسب و دوخت :

روش دیگری که با چسب انجام می‌شود و ماندگاری و کیفیت بالاتری نسبت به دو نوع پیشین دارد، صحافی چسب و دوخت است. در این روش صفحات کتاب یا کاتالوگ به صورت فرم‌های 8تایی یا 16تایی به هم دوخته شده سپس با چسب به جلد (غالبا جلد سخت یا گالینگور است) متصل می‌شود. این روش برای کتب نفیس یا سررسیدها و محصولاتی از این دست مناسب‌تر است چون نسبت به دو روش پیش هزینه و زمان بیشتری نیاز دارد. نکته مهم در صحافی ته‌چسب مسئله عطف کتاب یا مجله و یا هر محصول چاپی است. بنا بر ضخامت و تعداد برگ‌های چاپی عطف (ارتفاع کاغذ) آن محاسبه می‌شود که در طراحی جلد تأثیر بسزایی دارد.

لترپرس

چاپ لترپرس

لترپرس یکی از انواع روشهای چاپ هست. همنطوری که می دونید ما روشهای مختلف چاپی داریم که تقسیم بندیهای برای اونها از ابعاد مختلف وجود دارد . یکی روشهای تقسیم بندی روش های چاپ روشی هست که در اون ما لوح چاپی رو مبنای تقسیم قرار می دیم . منظور ما از لوح چاپی هر سطحی هست که ما با استفاده از روشهای خاص تصاویر و حروف مورد نظرمون رو برای چاپ باید ابتدا بر روی اون منتقل کنیم تا در مراحل بعدی با آغشته شدن اون به مرکب یا هر روش ماده دیگه ای غیر از مرکب بشه تصاویر رو از روی اون بر روی سطح چاپ شونده ای مثل کاغذ یا … منتقل کرد.

لوح چاپ به عنوان یک سطح می تونه انواع و اشکال مختلفی داشته باشه اما وقتی صحبت از چاپ هست شکلی که تصاویر ما بر روی اون نقش بسته اهمیت پیدا می کنه و مبنای ما برای تقسیم بندی روش های چاپ می شود

  • روش برجسته
  • روش گود
  • روش غربالی (یا اسکرین )
  • روش مسطح ( یا لیتوگرافی)

اینها در واقع ۴ روش ایجاد تصاویر بر روی لوحها و به تبع اون ۴ روش برای چاپ تصاویر هستن (‌ البته نه همه روشها بلکه روش های اصلی)

لترپرس چیست؟

اما در مورد لترپرس روش لترپرس یک روش چاپ برجسته هست که در اون تصاویر پس از برخورد مرکب با سطح برجسته لوح از روی اون بر روی مثلا کاغذ منتقل می شوند.

روش لترپرس یکی از روشهای اولیه و اساسی چاپ بوده روشی که گوتنبرگ پدر صنعت چاپ اون رو به

عنوان یکی از اصلی ترین روش های چاپ ابداع و مطرح کرد. اما اصطلاح لترپرس در اون دیده اولیه که ما بهش داریم شاید اشاره به برجسته بودنه این روش نداشته باشه چون معنی اون « چاپ حروف » هست. دلیل این نامگذاری بیشتر تاریخی هست و به طور خلاصه علتش این هست که روش لترپرس یکی از روشهایی بوده که ابتد از اون برای چاپ حروف چاپی استفاده می کردن و در اون مقطع روشی که برای چاپ تصاویر به کار می رفته عموما جدایه از روش چاپ حروف بوده است.

پس اساسا از لترپرس برای چاپ حروف استفاده می شده . قدیمی ترین روش کار هم برای آماده کردن لوح چاپ استفاده از روش حروف چینی حروف چاپی سربی در کنار هم و استفاده از اون برای چاپ بوده. که به مرور به ظهور انقلاب صنعتی ، اختراع عکاسی و روش های نوین جای خودش رو به روش های دیگه حروف چینی داد. این یک توضیح مختصری از روش لترپرس بود.

لترپرس(به انگلیسی: Letterpress printing) یکی از روش‌های چاپ برجسته از قدیمی‌ترین روش‌های چاپی است و تا اوایل ۱۹۷۰ عمده‌ترین روش چاپی بود که در سطح وسیعی مورد استفاده قرار می‌گرفت پیدایش چاپ افست و دیگر روش‌های چاپی به دلیل سرعت بیشتر و کیفیت بهتر و هزینه کمتر جایگزین چاپ برجسته یا لترپرس شد.

فرآیند چاپ لترپرس

لترپرس شامل چندین مرحله از جمله چیدمان، جایگذاری و قفل و چاپ است. در یک نشریه کوچک تمام این مراحل در یک مکان اتفاق می افتد ولی گاهی اوقات در نشریه های بزرگ هر کدام از این مراحل ممکن است دپارتمان خود را داشته باشند.

  • آدرس: تهران - خیابان انقلاب - خیابان 12 فروردین - پایین تر از چهارراه روانمهر - پلاك 238
  • تلفن: 66403111 - 021
  • ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نمادهای اعتماد

Please publish modules in offcanvas position.